facebook

Мольфар дав напружений прогноз щодо війни в Україні

За словами Гордєєва, поки ситуація буде складною.

Мольфар Макс Гордєєв висловив свою думку стосовно того, що війна може тривати ще 5-7 років, як говорять американські чиновники.

В інтерв’ю УНІАН він сказав, що ситуація, дійсно, буде важкою. За словами Гордєєва, Росія не зупиниться, поки не вичерпає весь свій ресурс.

“Насправді дуже багато брехні з приводу того, що американскі ЗМІ пишуть і аналізують. Так, в якомусь сенсі вони праві, що війна ще може бути протягом цього часу, бо війна – це не тільки бойові дії, а й політичні ігри. Це також певне розповсюдження негативної інформації”, – сказав мольфар.

А от що стосується саме бойових дій, то мольфар впевнений, що і надалі можуть страждати прикордонні міста, навіть якщо буде оголошено про нашу перемогу.

“Тобто якщо ми виженемо окупантів зі своїх територій, то не факт, що війна закінчиться. Вони почнуть бити ракетами з різних міст. Звичайно, не всі можуть долітати. Але стовідсотково можу сказати, що ситуація буде важкою. Тому нам потрібно з вами розуміти, що всі питання стосовно закінчення війни, вони дуже умовні. Росія не звикла програвати. А коли з’явився такий конкурент, такий противник, який достойно відбивається, у них звісно зриває дах. Тому поки вони повністю себе не вичерпають, звичайно, вони не зупиняться”, – додав Гордєєв.

Джерело.

Close