facebook

Народна артистка України може сісти на 12 років: що наробила співачка

Артистці загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років.

Зірка Національного театру імені Миколи Куліша, народна артистка України Ружена Рубльова прийняла проросійську позицію під час окупації Херсона. За її дії їй загрожує до 12 років позбавлення волі.today.politeka.net

Прокурори Рівненської обласної прокуратури внесли до суду обвинувальний акт, обвинувачуючи артистку у колабораційній діяльності.

Зараз ця артистка стала агентом Кремля та активно бере участь у пропагандистських заходах, які організовує росія.

Ружена Рубльова виступала на нещодавньому концерті у супроводі “хору військ національної гвардії російської федерації”. Цей концерт організувала держава-агресор та присвятила його “приєднанню до російської федерації нових територій”, зокрема Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Акт щодо її дій був направлений до Рівненського міського суду, і досудове розслідування проводилося Управлінням СБ України в Рівненській області.

Їй загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років, з можливою конфіскацією майна.


Ружена Рубльова

Раніше, наприкінці літа 2022 року, стало відомо, що Ружена Рубльова взяла на себе обов’язки співпраці з ворогом, підтримуючи проросійську “адміністрацію” міста Херсона і призначивши себе керівником музичних шкіл № 1 та № 3.

У період, коли росіяни тероризували зазначений Херсон, Рубльова викладала дітям, навчаючи їх підтримувати та прославляти росію через музику і спів.

Джерело.

Close