facebook

Арестович розповів, про план путіна по припиненню війни: “Він може запропонувати Трампу лаври”

Путін може пообіцяти Америці нейтралітет у її стосунках з Китаєм та зробити Трампа людиною, що припинила війну.

Про це говорить колишній радник Офісу президента Олексій Арестович.politeka.net

Олексій Арестович має версію того, як виглядатиме договір путіна з Трампом. Основною больовою точкою, на яку може натиснути очільник кремля, є відносини Америки з Китаєм.
“З ключових проблем США – протистояння з Китаєм. Можна, наприклад, пообіцяти нейтралітет у випадку їхньої схватки. І постаратися на цей нейтралітет обміняти нейтралітет Америки щодо вступу України в НАТО. І Трамп буде напряму виступати проти вступу”, – стверджує екс-радник.

Та ж сама ситуація з українськими територіями. За словами Арестовича, путін може пообіцяти Трампу зупинити війну, за умови, що захоплені території залишаться в складі росії.

“Він може запропонувати Трампу лаври людини, яка припинила війну. Але за це попросить залишити території, які вже записані в конституцію російської федерації: Запорізьку, Херсонську, Донецьку, Луганську області та Крим”.

Однак, колишній радник переконаний, що Україна не в НАТО та із захопленими територіями – це далеко не наш варіант і ніхто від України на такі умови не погодиться. Втім, у противників буде чим апелювати.

“Вони скажуть, що оскільки ми самі себе не здатні постачати, не здатні воювати, тотально залежимо від них, вони нам перекривають кран. І тоді вже не буде мати значення, наскільки сильна наша піхота, адже ми нічого самі не виробляємо і у нас немає чим воювати”, – каже він.

Джерело.

Close