facebook

Львівські ТЦК уночі “викрали” чоловіка, а зранку він уже на полігоні іншої області

Киянина викрали співробітники львівського ТЦК
В мережі з’явилась інформація про зухвале викрадення чоловіка представниками львівського ТЦК. Відповідне відео опубліковано у Телеграм-каналі Klymenko Time.

На ньому видно як на очах у свідків, які знімали на мобільні телефони перебіг подій, чоловіка силоміць заштовхували до райвідділу.

Як стало відомо з соцмереж, затриманий є киянином, який перебував у місті Львів. Подія трапилась під час його прогулянки центром міста. Чоловіка зупинили співробітники ТЦК, затримали та привезли до районного відділу, де вночі йому ніби то повели медичне обстеження. А вже о 8 ранку він вже був у іншій області — Рівненській на полігоні.

Також повідомляється, що чоловіка не відпускають, через те, що він вже мобілізований. Проте у відео повідомляється, що затриманий та мобілізований чоловік має всі підстави для того, щоб бути визнаним непридатним до військової служби або обмежено придатним.Про це він повідомляв представників ТЦК, проте його зауваження не були взяті до уваги.

https://t.me/KlymenkoTime/111193?single

Після розголосу інформації в соціальних мережах посідала реакція на події Львівського обласного ТЦК та СП. Громадськості повідомили, що призначено службову перевірку, зараз командування здійснює заходи щодо встановлення обставин події.

Джерело.

Close