facebook

“Мар’яно, з вами все нормально?”: “Слуга” Безугла опублікувала дивне опитування у соцмережі

Депутатка від «Слуги народу», заступниця голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла на своїй сторінці у Facebook опублікувала дивне опитування, передають Патріоти України.

Вона поцікавилася в українців, чи бажають вони народним депутатам смерті. Цікаво, що 61% тих, хто проголосував, обрали варіант «Так».

У коментарях користувачі реагували на запитання по-різному. Хтось цікавився, чи все гаразд у самої Безуглої, інші нарікали, що питання надто загальне, мовляв, усім народним обранцям померти не бажаємо, а ось окремим – так точно. Ще частина жартувала, що набагато жорстокіше буде змусити нардепів жити на мінімальну пенсію.

«Тю, все одне всі помруть. Нащо витрачати бажання на купку малознайомих людей?», «Смерті ні, а правосуддя так!», «Мар’яно, з вами все нормально? Запитання досить таки неадекватне», – ідеться у коментарях.

Утім, Безуглій цього опитування здалося замало, і вона опублікувала наступне: «Чи бажаєте ви, щоб нардепи поточного скликання Верховної Ради України сиділи у в’язниці?». Тут варіантів відповіді вже було більше. 58% проголосували за «Більшість так, але є нормальні».

 

Джерело.

Close