facebook

Як раніше більше не буде: дана команда на посилення мобілізації

У країні йдуть активні військові дії. Війна з росією триває вже більше 20 місяців, для пришвидшення перемоги необхідно посилювати декілька напрямків.

Про можливе посилення мобілізації заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Про це повідомляє сайт ТСН.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко говорить, що рішення про посилення мобілізації скоріш за все будуть ухвалені.

Експерт вважає, що всі чоловіки мобілізовані не будуть.

Також Коваленко звертає увагу, що в Україні є певна кількість латентних сепаратистів.

Це означає, що деяка кількість чоловіків є непридатними для військової служби, бо вони є латентними сепаратистами, а отже, якщо брати людей з вулиці,то вони можуть виявитись агентами ворожих спецслужб і довіряти таким людям небезпечно.

За словами експерта, у ворога більше мобілізаційний ресурс. але ми можемо мати перевагу на фронті, якщо посилимо інші напрямки.

Нам треба покращити систему управління ресурсами, покращити технічне забезпечення. Комплексно це може стрворити парітет не зважаючи на перевагу росіян у чисельності солдатів.

Військовий психолог та офіцер ЗСУ Андрій Козінчук вважає, що зараз ще одна хвиля мобілізації є необхідною.

Потреба у нових людях є, адже багато військових гине, травмується, отримує поранення. Наразі шпиталі переповнені. Люди, яким виповняється 60 звільнюються. Ті,хто зараз є на фронті вже стомлені, деякі з контузіями. ЗСУ потребує освіжити наших людей на передовій,- розповідає Козінчук, офіцер 67-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Джерело.

Close