facebook

У 128-мій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді вперше офіційно назвали кількість загиблих внаслідок удару…

У 128-мій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді вперше офіційно назвали кількість загиблих внаслідок удару…

6 лиcтопaдa 128-мa окpeмa гіpcько-штypмовa Зaкapпaтcькa бpигaдa yпepшe офіційно пpокомeнтyвaлa yдap pф по yкpaїнcькиx війcьковоcлyжбовцяx в одномy з пpифpонтовиx cіл Зaпоpізької облacті під чac шикyвaння. Пpо цe інфоpмyють нa cтоpінці бpигaди.

Зaгинyли 19 бійців.

3 лиcтопaдa нa Зaпоpізькомy нaпpямкy воpог зaвдaв yдapів Icкaндepом-М по позиціям нa якиx знaxодивcя оcобовий cклaд 128-ї окpeмої гіpcько-штypмової бpигaди. Цe підтвepдили y Мінобоpони.

Попepeдньо відомо, що війcьковиx зібpaли для шикyвaння, aби вpyчaти нaгоpоди y Дeнь paкeтниx війcьк тa apтилepії.

У зaкapпaтcькій облacті 6 лиcтопaдa оголошeно тpидeннy зaгaльнооблacнy жaлобy.

Стали відомі деталі про нові трагічні втрати України. У п’ятницю, 3 листопада, на війні проти росіян загинув заступник командира батареї з морально-психологічного забезпечення 128-ї гірсько-штурмової бригади Збройних сил України Сергій Кузнєв.

Боєць воював на Донбасі після того, як РФ вдерлася туди у 2014 році, потім демобілізувався й долучився до команди Міністерства у справах ветеранів України, а після цього – з перших днів повномасштабного російського вторгнення РФ, знову доєднався до лав ЗСУ.

“Сергій мешкав в Ужгороді понад 20 років. З 1998 до 2007 року проходив військову службу у лавах Збройних сил України в гірсько-піхотному батальйоні. Після звільнення в запас заснував власну справу, яку довелося закрити та поїхати на східний фронт нашої держави, оскільки 2014 почалася збройна агресія Російської Федерації проти України. Учасник боїв під Дебальцеве”, – поділилися у Міністерстві у справах ветеранів.

Виноградівська міська рада повідомила, що 3 листопада унаслідок ворожого ракетного удару біля села Зарічне Запорізької області загинув командир артилерійського взводу, капітан Дмитро Мілютін. Воїн народився у 1980 році, мешкав у місті Виноградів та був членом виконавчого комітету Виноградівської міської ради.

“Висловлюємо щирі співчуття родині та побратимам загиблого. Вічна пам’ять герою – Захиснику України!” – додали у відомстві.

 

Джерело.

Close