facebook

Авдіївка вже другий Бахмут: 40 тисяч орків оточили місто з трьох сторін і безбожно гатять усім, що є

Путінські нелюди майже знищили ще одне українське місто
Авдіївка з трьох сторін фактично у півоточенні, розповів речник 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь.

“Місто з трьох сторін фактично у півоточенні. З трьох сторін росіяни можуть туди накидати всім чим можна – вони щодня це роблять. Місто зараз справляє жахливе враження, воно під нуль знищене”, – повідомив він.

За словами військового, атаки окупантів точкові, але щоденні. За словами Коцуконя, щодня росіяни намагаються ходити у штурми, переважно піхотою.

“Це не відбувається на кожну нашу позицію по всьому Авдіївському напрямку. Вони то там, то там ходять і не на кожну позицію щодня. Вони точково намагаються ходити в атаки”, – сказав він.

Коцуконь зазначив, що, отримавши “сильно по зубах”, росіяни перегруповуються.

“Ми спостерігаємо, що вони накопичують свої резерви, близько 40 тисяч особового складу, накопичують БК усіх калібрів і поки не видно, щоб росіяни відмовилися від планів оточити Авдіївку”, – наголосив військовий.

Крім того, він розповів, що останнім часом рашисти кидають в атаку невеликі підрозділи з 10-20 осіб. ЗСУ їх виявляють, а після цього з них починає працювати українська артилерія.

“Для чого вони це роблять? Коли ця штурмова група йде, вони піднімають величезну кількість своїх БПЛА. І в той момент, коли наша артилерія розбирає цю піхоту, вони намагаються виявити нашу артилерію”, – зазначив Коцуконь, і додав, що це “така гра на живця”.

Джерело.

Close