facebook

26-річний MELOVIN український співак зізнався, що невиліковно хворий

MELOVIN пройшов обстеження.

Український співак MELOVIN на своїй сторінці в Instagram поділився сумною новиною – у нього знайшли невиліковну хворобу. Артист розповів, що пройшов тривале обстеження.

Він хотів розповісти про це шанувальникам раніше, але довго не наважувався. За його словами, йому важко було зібратися з думками.

“Ви багато питали мене, чому я так різко схуд, як ви пишете, покращав. Все не просто так. Я хочу поділитися цим з вами, тому що ви моя сім’я. Важко було з цим зібратися і розповісти”, – зізнався артист.

Також музикант опублікував фотографію з висновком лікаря, на якій можна розглянути, що йому поставили попередній діагноз – стеатогепатит з вираженою активністю. Це одна зі стадій алкогольної і неалкогольної жирової хвороби печінки.

“Я довго проходив різні медичні обстеження, зникав і не з’являвся в соцмережах. Потім в один момент я почав активно вести своє життя, тому що зрозумів, коли, як не зараз, це робити. Я сподіваюся, ви мене підтримаєте. Всі подробиці я хочу розповісти вам якомога особисто”, – додав співак.

Джерело.

Close