facebook

Лють стихії накриє Україну страшною негодою, снігопад і потужний дощ пруть у цей регіон: де буде мороз у -13 градусів

Частина синоптики переконана, що зима 2023-2024 в Україні видасться відчутно холоднішою, ніж минулого року. Експерти зробили прогнози і щодо зими, і навіть щодо кінця листопада. Зокрема, саме в третьому місяці осені передбачаються сильні опади і різке похолодання.

Як інформує “Дивогляд”, синоптики прогнозують взимку середню температуру на рівні 0°С. З першого грудня показники термометрів опустяться до -2°С, а далі температура коливатиметься до -4°С.

Найтепліше буде 6ого грудня. У цей день температура повітря у денний час підніметься до +5°С.

Також синоптики повідомляють, що у грудні буде мінімальна кількість опадів.

У перший місяць Нового року відчується потепління. Середня температура повітря так само зберігатиметься на рівні 0°С. Найтепліше буде 11 січня, коли повітря прогріється до +8°С. А ось найхолоднішим днем буде 7 січня – показники термометрів опустяться до -6°С. Цього місяця синоптики також не прогнозують багато опадів.

Погода у січні 2024 Фото: wisemeteo ПОГОДА У ЛЮТОМУ 2024

Лютий 2024 року буде прохолоднішим за інші два зимові місяці. Середня температура буде на 1°С теплішою за аналогічний період минулого року. Середня температура повітря зберігатиметься на рівні 0°С.

У цьому місяці у регіонах очікується практично повна відсутність опадів.

Також нещодавно синоптикиня Діденко спрогнозувала, що вже прямо 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) значно похолодає, температура повітря опустить аж до -10… -14 °C.

Ще вона зазначила, що 18 листопада погода буде жахливоо несприятливою із сильним мокрим снігом та штормовим вітром, а в неділю, 19 листопада, на півдні, в центрі та на сході пройдуть дуже сильні дощі.

Джерело.

Close