facebook

ЗА ТРЬОМА ЗАМКАМИ! Таємна нарада: нам просочилось ТАКЕ, крик на весь кабінет — що там сказав Зеленський?

Володимир Зеленський провів щоденний селектор. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці.

За його словами темою сьогоднішнього селектора стала тема звітів про надходження боєприпасів, техніки, обладнання, розподіл між бригадами.

Окрім цього, за його словами також обговорювались питання щодо зведення ситуації на полі бою.

«Складна погода, складна оборона на Лиманському, Бахмутському, Донецькому та Авдіївському напрямках. Наступальні дії на півдні», — вказав Зеленський.

Також глава держави додав, що на селекторі заслухали інформацію від розвідок стосовно деяких міжнародних подій, а також планів ворога.

«Армія РФ на цьому етапі зробила зеків основним джерелом поповнення втрат на полі бою», — прокоментував Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що хороші результати демонструє чорноморський «зерновий коридор». Останні дні були рекордними за обсягами перевезених вантажів.

Президент отримав звіти щодо ліквідації наслідків обстрілів цивільної інфраструктури в Херсоні, Бериславі, Нікополі. У Нікополі, зокрема, ворог поцілив по мережі водопостачання. Служби працюють над відновленням подачі води людям.

«Мій Офіс тримає це на контролі», — сказав він.

Зазначимо, що за минулу добу противник здійснив 115 обстрілів, випустивши 524 снаряди з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації.

По місту Херсон ворог випустив 46 снарядів.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будівлі заводу, навчального закладу, гуртожитку та магазину в Бериславському районі; офісну будівлю у Херсоні.

Від вечора окупанти чотири рази цілили по Нікопольщині з важкої артилерії.

У районному центрі поранені чоловіки 61 та 37 років.

Пошкоджені 8 приватних будинків, гараж і авто, газогін. Через понівечені лінії електропередач без світла лишилися понад 1200 родин.

Джерело.

Close