facebook

Суд заарештував у Дубінського, його матері та ексдружини 24 квартири, 17 автомобілів, 2 будинки і 70 соток

Загальна сума житла, машин і землі у власності родини — 2,5 мільйона доларів.

Про це сказано в ухвалі з в Єдиного реєстру судових рішень, яку оприлюднили 22 листопада, пише DailyLviv.com.

Там ідеться, що рішення про арешт майна ухвалили ще 10 листопада. У реєстрі з причин безпеки не вказується прямо імен фігурантів. Те, що йдеться про Олександра Дубінського, випливає з того, що в рішенні суду написано: він є засновником ГО “Ліга фінансового розвитку”. Згідно з даними “Опендатабот”, серед співзасновників цієї громадської організації — Дубінський. І лише він серед 5 власників є народним депутатом України.

Кримінальне провадження про арешт майна почали після заяви від Центру протидії корупції. ЦПК зазначав, що Дубінський та його близькі родичі — мати і дружина — протягом кількох останніх років стали власниками 24 квартир, 17 автомобілів, 2 будинків і 70 соток землі на загальну суму близько $2,5 млн. Водночас офіційні доходи нардепа та його родини не могли б дозволити їм придбати все це.

У ніч на 14 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському у вигляді тримання під вартою на 60 діб без альтернативи застави у справі про держзраду — повідомляла кореспондентка Суспільного.

Джерело.

Close