facebook

Такої шаленої негоди в Україні ще не було, несамовитий снігопад накриє саме ці області: відомо про мороз у -18 градусів

Україна потерпає через різке похолодання і сильні снігопади. Тим часом синоптики не поспішають обнадіювати громадян якимось прогнозом щодо потепління.

Як інформують “УН”, у вівторок, 28 листопада, в Україні очікується від 10° морозу вночі до 11° тепла вдень, місцями сніг та ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

“Хмарно з проясненнями. Без опадів, лише у західних областях вдень сніг та мокрий сніг (на Закарпатті з дощем). На дорогах країни місцями ожеледиця”, – йдеться у повідомленні.

Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, у південних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 5-10° морозу, на Закарпатті, півдні Одещини та південному сході країни 0-5° морозу, в Криму 0-5° тепла; вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 3-8° тепла, в Криму до 11°.

Тим часом на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах температура повітря опустилася до 18° морозу. Про це повідомив у Фейсбуці Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

“Станом на 08:25, 27.11.2023 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, сніг (видимість до 10м), вітер північно-східний, 16 м/с., температура повітря -18°С” – йдеться в повідомленні.

Рятувальники попереджають про туман та сніг у горах.

Джерело.

Close