facebook

Астролог спрогнозував точну дату завершення війни в Україні: вісником миру стане комета

Чимало українців хочуть знати, коли закінчиться війна з російськими окупантами. І доки представники ЗСУ не називають точних термінів, цікавляться думками езотериків. Астролог Влад Росс спрогнозував точну дату завершення бойових дій.

Провидець вважає, що вісником майбутнього миру стане так звана Диявольська комета, яка наближається до Землі. Зазначено, що орбітальний період цього небесного тіла становить 71 рік. Вона з’являється у переломний момент, який буде різко негативним для ворога.

Минулого разу це було під час смерті Йосипа Сталіна. Той момент став переломним для Радянського Союзу. Влад Росс заявив, що у вказаної комети “обломилися роги”, і вона набула зеленого кольору. На його думку, це символізує закінчення бойовий дій.

“До Землі з мирними договорами вона наблизиться вже скоро – це буде 2 червня. Комети, вісники богів, повністю змінюють геополітичну систему. Ця комета відправлена, щоб завершити війну. До червня вона має підійти до мирного вирішення питання”, – зазначив дослідник зірок.

Росс також заявив, що лідер рашистів Володимир Путін уже пішов із життя. Однак у Кремлі цей акт ретельно приховують. Та шила в мішку не приховаєш – і незабаром правда стане відома всьому світу, це справа часу. Влад нагадав, що вже говорив про смерть російського диктатора, але йому мало хто вірив.

“Війна має перейти у мирне вирішення питання. Ця суперкласна комета, яка щоразу скидає вождя у Рашці. Я казав, що Путін здохне цього року”, – наголосив астролог.

Джерело.

Close