facebook

“Дві важкі дати”: відома астрологиня розповіла, чого чекати від окупантів перед Новим роком

Відома українська астрологиня Ангеліна Вакуліна, яка ще в листопаді робила прогноз щодо ймовірних ракетних ударів російських окупантів, розповіла, чого варто від них чекати на період новорічних свят. За її словами, з 11 грудня в Україні розпочинається досить небезпечний період.

Астрологиня Ангеліна Вакуліна заявила одразу, що у грудні є дві дати, які можуть стати дуже небезпечними.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу астролога Ангелини Вакуліної, який вона вже озвучила одному з українських видань у мережі YouTube.

“Є 2 дати у грудні, які можуть обернутися дуже важкими ударами. Це – 25 грудня та 31 грудня. Це більше про важливі об’єкти, інфраструктуру. Це можуть бути удари у великі міста. Це може виявитися саме 31 грудня. Хочу зазначити, що 31 грудня вдень і вночі може бути масова атака, – сказала астрологиня.

Ангеліна Вакуліна додала, що Україна входить у неприємний період із 11 грудня.

“Саме 11 грудня можуть програватися неприємні ситуації. Це може бути торгові центри, ангари з технікою, агропродукція. З 11 грудня і далі пішли складні тижні – аж до новорічної ночі”, – додала астрологиня

Також астрологиня зауважила, що окупанти готують свої сили для удару по об’єктах інфраструктури.

“Це електроенергія, світло. І зі світлом розпочнуться проблеми із цього місяця. З середини грудня і перед Новим роком ми вже зрозуміємо, куди і навіщо це все збиралося. Страждатимуть об’єкти інфраструктури, об’єкти сільського господарства. План окупантів: залишити людей без світла, води та врожаю, бажано”, – сказала астрологиня Вакуліна.

Джерело.

Close