facebook

Прокурора, який відгуляв весілля з тортом за 100 тис офіційно оголошено в розшук – причина шокує, “вилізло” таке…

Ростислава Ільницького розшукує Яворівський відділ поліції за статтею про підробку документів, повідомляє Lviv.media

Яворівський відділ поліції оголосив у розшук Ростислава Ільницького — колишнього прокурора, який прославився своїм шикарним весіллям із експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою. Інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ. Від 1 грудня Ільницького розшукують за підробку документів.

Згідно із даними розшукового обліку МВС Ільницького Ростислава Васильовича, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу, а саме:

ч.1 — Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.
ч.3 — Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.
ч.4 — Використання завідомо підробленого документа.

LVIV.MEDIA телефонував до Ростислава Ільницького, аби дізнатися про які документи йдеться, проте його телефон був вимкнений. З джерел у правоохоронних органах відомо, що йдеться про підробку документів для виїзду за кордон. До слова максимальне покарання, передбачене статтею — обмеження волі до двох років.


Нагадаємо, у жовтні експрокурор Ростислав Ільницькій відгуляв пишне весілля із колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою. Одруження святкували у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, а серед сотень гостей були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та одіозні депутати.

31-річний Ростислав Ільницький — колишній прокурор. У 2019 році був у Радехові заступником місцевого прокурора. А влітку цього року Ростислав Ільницький за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

Джерело.

Close