facebook

Жуpналіст купив нoвенький iPhone, але під час pозпаковки на нього чeкав сюpприз

Чоловік порадив розпаковувати посилки у присутності кур’єра або співробітника маркетплейсу, а також робити фото отриманого товару.

Редактор відомого німецького видання Bild Ханнес Кольмайєр повідомив, що шахраї замінили новенький iPhone 14 Plus, який він замовив на Amazon, на засіб для чищення зубних протезів.

За його словами, посилка з обновкою прийшла практично ціла, лише стрічка на коробці була трохи відігнута.
Після цього курйозного випадку Кольмайєр попросив читачів поділитися своїм досвідом взаємодії зі співробітниками маркетплейсів і кур’єрських служб, а потім опублікував найцікавіші історії.

Один з читачів, якого звати Томас, замовив годинник за 149,75 євро, але натомість знайшов в пакуванні засіб для волосся.

Чоловік повернув посилку та отримав гроші назад, але потім Amazon кілька разів вимагав повернути годинник, який він так і не отримав.

Зі свого боку, обманута читачка Хельга замовила смартфон Xiaomi Poco X5 pro, а отримала електробритву.

Також не пощастило Майку та Біргіт. Першому доставили бракований монітор для комп’ютера замість консолі Playstation 5 за майже 600 євро, а другій – капустяний рулет замість iPhone 14.

Для боротьби із шахраями журналіст Bild рекомендує розкривати пакування у присутності кур’єра або співробітника маркетплейсу, а також робити фото отриманого товару.

 

Німкені підсунули капустяний рулет замість iPhone 14

Нагадаємо, раніше Фокус писав про жінку з Глазго, яка була ошукана в одному із супермаркетів британської мережі Waitrose. Клієнтка придбала бутерброд із солоною яловичиною у вакуумному пакуванні, але коли відкрила його, то побачила неприємний “сюрприз”.

 

Джерело.

Close