facebook

Похолодання пре в ці області України за Новим роком, мороз у -10 градусів суне в цей регіон: хлине снігопад і дощ

Синоптики опублікували уточнений прогноз погоди на січень по містах і розповіли, в яких регіонах України очікуються снігопади та суттєве похолодання.

Як інформує “Апостроф”, прогноз погоди на перший місяць 2024 року уточнив портал Meteoprog.

Київ

Початок січня запам’ятається мешканцям столиці відносно теплою погодою – від +2 до +8 градусів тепла з періодичними дощами. Суттєве похолодання очікується з 8 січня – стовпчики термометрів опустяться до -8…-10 градусів. Синоптики також попереджають, що у другій декаді місяця можливі нічні морози до -15.

Львів

Майже весь місяць спостерігатиметься похмура погода з поривами вітру. На рубежі першої та другої декад очікуються температурні гойдалки до -9 градусів. Снігопади можливі у середині місяця.

Одеса

Аномально тепла погода очікується на початку січня – у деякі дні першої декади температура повітря становитиме від +7 до +9 градусів. У другій декаді січня, за словами синоптиків, прогнозуються нічні морози до -10.

Запоріжжя

Похмура погода прогнозується протягом усього місяця. Різких температурних стрибків не очікується, а середня температура становитиме від +2 до -6 градусів.

Харків

Снігопади із сильними поривами вітру синоптики очікують у середині січня. Якщо на початку місяця буде тепла погода до +8 градусів, у другій половині січня температура повітря вночі опуститься до -9…-13 градусів.

Дніпро

Початок місяця буде відносно холодним – у першій декаді середня температура становитиме від 0 до -5. В останній декаді місяця можливі морози до -8 градусів.

Чернігів

Аналогічні погодні гойдалки синоптики обіцяють у Чернігові. На початку січня середня температура повітря становитиме від +1 до +8, а на рубежі першої та другої декад прогнозується похолодання до -13. У другій половині місяця можливі снігопади.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на свята 24 та 25 грудня.

Джерело.

Close