facebook

Мир прийде після християнського свята: Старець з гори Афон розповів про закінчення війни в Україні (відео)

Один із найстаріших ченців святої гори Афон, старець Іларіон передбачив кінець війни в Україні у 2024 році. Про це йдеться на каналі Український Молитовник, передають Патріоти України.

“Зірки небесні віщують наближення часів великих змін у році 2024 після християнського свята, коли сонце зробить свій четвертий оберт над землями України. Під час великих випробувань з’явиться знак миру – в ті дні, коли небо здаватиметься найтемнішим і земля буде поглинута бурею воєнного лихоліття, серця людей сповняться надії та віри, вони зберуться разом у спільній молитві, а в єдності духу виросте новий символ миру та свободи”, – казав Іларіон.

Пророцтво говорить, що в цей час відвага та мужність українського народу будуть як ніколи міцні, воля і надія стануть ковадлом нової доби. Старі та діти, чоловіки та жінки від сходу до заходу, від півночі до півдня об’єднаються у спільному прагненні до миру. Але пророцтво також говорить про випробування, які потрібно пройти українцям – лише коли народ України збереже свою віру, незламність духу та силу волі, вони досягнуть перемоги.
В ті дні героїчні вчинки та мужність стануть символом відродження нації. Це пророцтво віщує, що мир прийде не тільки мечем, перемога буде не лише військовою, а й моральною.

“Де правда, справедливість та свобода займуть своє законне місце в серцях людей і коли настане час рік 2024, все осяє новим світлом. Народ України зможе відзначити початок нової ери – ери миру, розквіту та гармонії. Землі України знову зацвітуть, а небеса відкриють свої обійми для благословення цієї землі”, – йдеться в пророцтві.

Джерело.

Close