facebook

Гороскоп на 1 січня для всіх знаків зодіаку: день потужної позитивної енергетики

День, який дає старт новому року, визначатиметься потужною позитивною енергетикою і починаннями, які супроводжуватиме успіх.

Зміст
Овен
Телець
Близнята
Рак
Лев
Діва
Терези
Скорпіон
Стрілець
Козоріг
Водолій
Риби
Символом дня вважається орел, що ширяє у висоті, тому зірки радять кожному з нас уподібнитися йому і, “розправивши крила”, набирати необхідну для важливих цілей – як професійних, так і особистих – висоту. Особливо вдалими виявляться будь-які фінансові угоди, тому варто приурочити їх саме до цього дня.

Овен
У спілкуванні з коханою людиною можуть виникнути проблеми, тому необхідно виявити терпіння і – звісно, за можливості – не суперечити їй, бо вийде собі дорожче.

Телець
Представникам вашого знака можна – залежно від того, що саме вам зараз потрібно – купувати і продавати нерухомість або хоча б готуватися до угод – вони обіцяють бути успішними.

Близнята
День сприятливий для того, щоб проявити всі свої таланти і здібності: наприклад, можна згадати про своє хобі – пошити, пов’язати, вишити або намалювати щось у подарунок близьким.

Рак
Спілкування з друзями викличе лише позитив, тому перший день року цілком можна використовувати для зустрічі з ними – як удома або в кафе, так і на природі, тим більше, що погода обіцяє бути гарною.

Лев
Якщо у вашій організації сьогодні робочий день, скористайтеся його сприятливими енергіями для того, щоб поговорити з керівництвом про отримання нової посади або підвищення зарплатні.

Діва
Останнім часом ви багато й наполегливо працювали, тому хоча б цей – перший – день року необхідно присвятити відпочинку: розслабитися, погуляти на свіжому повітрі, почитати чи навіть просто поспати.

Терези
День сприятливий для початку втілення в життя нового професійного проєкту: якщо активні дії сьогодні вами не передбачені, розробіть хоча б план роботи на завтрашній день.

Скорпіон
Цього дня представникам вашого знака вдасться впоратися зі старими проблемами і знайти відповіді на питання, які давно ускладнюють вам життя: сьогодні виявиться, що позбутися їх зовсім нескладно.

Стрілець
День, коли невелика доля ризику не зашкодить – можна, наприклад, купити лотерейний білет, який з великою ймовірністю може виявитися виграшним, але бажано на ньому й зупинитися.

Козоріг
Велика ймовірність отримання несподіваного прибутку, який може набути будь-якого вигляду, але, найімовірніше, це буде новорічний подарунок у грошовому еквіваленті – не варто витрачати одразу все.

Водолій
Сьогодні на багато важливих для вас речей вдасться подивитися під іншим – несподіваним – кутом зору: це дасть можливість зрозуміти, в чому ви останнім часом помилялися та як знайти правильний життєвий шлях.

Риби
Розпочинати втілення нових ідей можна лише в тому разі, якщо нічого не тягне назад: спочатку потрібно завершити все, що було розпочато раніше, і лише потім рухатися далі.

Джерело.

Close