facebook

Астролог розповів, який “сюрприз” Росія приготувала для України

Дмитро Уранус передбачив удари по Україні.

Астролог Дмитро Уранус зробив прогноз для України на найближчий час і з’ясував, що на нас чекає непростий період. За його словами, РФ відновить масовані атаки.

“У найближчі дні в карті України буде спостерігатися напружений аспект до Марса від транзитного Меркурія і Місяця. Точна дата аспекту – 9 січня. Аспект в максимальній силі буде три дні, 8-10 січня. Особливо небезпечними будуть 9 і 10 січня”, – написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

За його словами, в зазначені дати можливі інтенсивні ракетні обстріли і удари дронами. Загроза для енергетичної, транспортної, військової та медичної інфраструктури.

“Якщо врахувати сильні морози, що насуваються на територію України, то думаю, що ймовірність подібних подій значно зросте. Ці нелюди, швидше за все, спробують скористатися першими сильними морозами, щоб завдати удару нашій енергосистемі”, – додав Уранус.

Він зазначив, що даний аспект не настільки сильний, як попередні, тому удари будуть не настільки масштабними, як 29 грудня і 2 січня. Можливо вони будуть більш вибірковими і прицільними.

“Транзитний Меркурій, який перейшов в 12 сектор карти України (з 7 січня по 27 січня), вказує на активізацію зрадників, колаборантів, шпигунів і навідників. Ваша підвищена пильність може їм перешкодити. Спостерігайте за діями підозрілих людей. Так само можливі інформаційні та хакерські атаки, різні ІПСО, помилкова і деструктивна інформація в ефірі”, – говорить астролог.

Крім того, даний аспект принесе в зазначені дати (починаючи з вечора 7 січня) великі проблеми на дорогах в Україні. Можливі масштабні аварії, замети, снігові пастки та інші нещасні випадки. Краще в ці дні нікуди далеко не їздити.

Джерело.

Close