facebook

“Нової пошти” більше не буде: у компанії ухвалили важливе рішення та зробили термінову заяву

Нова пошта у зв’язку зі своїм розширенням по всіх куточках світу ухвалила рішення про перейменування, щоб бути більш сучасною та залучити нових іноземних клієнтів, які зможуть відправляти посилки з-за кордону в Україну.

Усі подробиці перейменування розповів співвласник групи “Нова пошта” В’ячеслав Клімов.

Він нагадав, що компанія працює на ринку України з 2001 року. За цей час “Нова пошта” стала реальним лавмарком і створила низку нових підприємств і товарів. Зараз працює програма NovaPay, що відкриває рахунки для клієнтів. Nova Digital, що пропонує IT-рішення, дозволяють не переживати за рідних або за захист бізнесу від кібератак. Nova Global, що доставляє з різних континентів. А найновіша пошта, крім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.

-Ми набагато більше, ніж пошта, тому прибираємо це слово у назві групи компаній та залишаємо широке, без бар’єрів – NOVA, – зазначив В’ячеслав Клімов.

За його словами, основна мета групи NOVA – забезпечити легку доставку чогось для життя та бізнесу. Поки що це посилки, гроші та технології, але компанія не має наміру зупинятися на цьому. Всі компанії NOVA реалізують загальну стратегію та керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth.

Група компаній NOVA складається з наступних компаній:

Nova Post Europe — компанія, що надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес-клієнтів, забезпечуючи швидку та надійну доставку документів, посилок та вантажів Європою, а також між ЄС та Україною. Відкрила свої представництва у 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія. Має 35 тис. точок сервісу, з яких 83 – власні відділення Nova Post.

NovaPay — небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу. NovaPay обслуговує 2,6 млн транзакцій на добу.

Nova Global – компанія, основний фокус якої зосереджений на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними онлайн маркетплейсами. З Nova Global будь-які інтернет-магазини в країнах Північної та Південної Америки, країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Великобританії стають доступними для українського споживача з доставкою товарів Новою поштою.

Supernova Airlines надає швидку доставку своїм клієнтам із будь-якої точки світу. Компанія вже здійснила десятки рейсів між країнами Європи. Незабаром розпочне трансконтинентальні польоти на вантажних літаках.

ІТ-компанія Nova Digital – це потужний виробник веб-додатків та програмного забезпечення для архітектур будь-якої складності та навантаженості на них.

Nova Digital створює та обслуговує програмні продукти, що обробляють 30 000 операцій на секунду. Створені нею рішення протестовано на 32 мільйонах приватних та бізнес-користувачів Нової пошти.

Нова пошта в Україні доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Має доступну мережу для клієнтів: 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. Доставляє країною за 24 години, а в межах міста того ж дня.

Джерело.

Close