facebook

Загроза для трьох напрямків: експерт попередив про нове загострення наступу окупантів

Російські окупанти накопичують сили, доукомплектовують свої підрозділи, тому варто чекати інтенсифікації наступальних дій ворога.

Наступальні дії російських окупаційних військ вже тривають, і зараз можна спостерігати їх концентрацію на трьох напрямках.

Про це розповів військовий експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі “Прямого”. politeka.net

За словами експерта, для наступу рф використовує переважно підрозділи з меншою кількістю техніки та з більшою кількістю живої сили, дещо збільшується за кількістю особовий склад, зростає кількість штурмових рот.

Олександр Мусієнко відзначив, що зараз є три пріоритетні напрямки для наступу російських окупаційних військ. Перший напрямок – північно-східний (Купʼянський і частково Лиманський).

“Напрямок з північного сходу – він завжди буде, тому що це фланг для ворога, і флангові атаки вони завжди будуть проводити, тому що їм важливо утримувати там наші сили плюс виходити на північну частину Донецької області”, – пояснив експерт.

Другий напрямок – це Бахмут, де тривають бої, а третій – це великий Донецький напрямок (мається на увазі Авдіївка і Мар’їнка). За словами експерта, саме на цих трьох напрямках ворог інтенсифікується.

Тим часом на півдні окупанти сконцентровані на тому, щоб витіснити наших захисників з позицій, які їм раніше вдалося зайняти.

“Не виключено, до речі, що під тиском ворога, особливо з флангів ми десь будемо відходити для того, щоб вирівняти там лінію фронта. Ось тут критичного нічого немає насправді”, – пояснив Олександр Мусієнко.

Джерело.

Close