facebook

“У лютому Росія наступатиме. Буде евакуація людей”, – астролог Яна Тимощук

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться на фронті у лютому, що задумала Росія, чи можемо ми повернути якісь території, та чи варто розраховувати на капітуляцію РФ.

Дайте, будь ласка, прогноз на лютий. Які події відбуватимуться на фронті?

З 15 лютого по 15 березня йде енергетика по наступу Російської Федерації. Буде ескалація з боку країни-агресора. Це обумовлено тим, що у України стало набагато більше партнерів, лідери їздять з робочими візитами до інших країн. Тому Росія намагатиметься це припинити, а зробити це вона може жорсткою відповіддю.

Велика небезпека чекає на Харківську область. Тут є такий момент: Бєлгород – Харків. Буде евакуація людей з Бєлгорода, тому Росія зробить все можливе, щоб українці евакуювалися з Харківської області. Є загроза втягнення у війну Білорусі.

Також небезпека є для Дніпра, Донецької і Луганської областей, Запоріжжя, Павлограда, Маріуполя, Херсона, Миколаєва, Одеси, Полтави, Сум, Чернігова, Києва, Кривого Рогу, Вінниці, Житомира, Львова, Івано-Франківська, Луцька. Якщо говорити про саме наступ РФ, то найгарячішими будуть схід і південь.

Що ще Росія задумала на найближчий час? До чого нам готуватися?

Про обстріли я вже сказала, але хочу додати, що Росія може штучно створювати якісь хвороби.

Також у РФ є план зруйнувати нашу інфраструктуру, але це не так масово, як торік. В лютому буде сакральна дата – 24.04.2024. Це аркан “Башня” – зруйнування системи, цінностей, будинків. Тобто це буде на рівні політики, соціальному та на рівні народу. Буде певне повернення циклів, як у 2004, 2014, 2024 році. Можуть бути провокації.

Які дні найнебезпечніші?

Росія найчастіше “кошмарить” Україну у місячну добу. Тому 3, 4, 5, 20-28 січня будуть небезпечними днями. Також з січня вмикається Плутон, а це завжди рйнування по всьому світу – катаклізми, рухи літосферних плит, вулкани, потопи, наводнення. Це буде і в РФ. В Україні цього буде менше, але ми зіштовхнемося з кліматичними проблемами.

Чи можемо ми звільнити якісь території у лютому?

Хорошо енергія йде, пов’язана з Запорізькою областю. Якщо туди будуть направлені певні сили, то ми можемо звільнити цю територію найближчим часом. Також я бачу енергію, пов’язану з кораблями та літаками. Україна може знищити цю російську техніку.

У Херсонській області ЗСУ також просуватимуться. Але яркої енергії не буде, це буде скоріше захисна позиція, а не контрнаступ.

Яку допомогу ми отримаємо у 2024 році?

У нас йде енергія допомоги, але вона не буде маштабною. Її не вистачатиме. Восени ситуація може поліпшитися, але до цього моменту будуть тільки обіцянки. На реальну допомогу можна чекати тільки після Дня Незалежності.

Чи буде “бавовна” в РФ?

Звісно. На наші удари Росія реагуватиме. Вона погрожуватиме застосуванням ядерної зброї, буде захищати свої території, аби не було жертв серед мирного населення. За удари по Бєлгороду і Курську Росія мститиметься Сумській і Харківській області.

Скільки українців можуть мобілізувати найближчим часом?

Одразу хочу сказати, що мобілізувати 550 тисяч людей не зможуть. Я не бачу енергетику людей, що вони йдуть. Буде дуже великий конфлікт.

Коли ми побачимо певні “дзвіночки” нашої перемоги?

Поки найсприятливіший рік для завершення війни – 2026-й. Це та точка, коли Україна може домовитися. Буде запущено процес на карму, коли ми за цей час можемо щось змінити. Нам потрібно переформатувати всю систему, владу…

Однак, можлива ще одна війна в Україні – у 30-х роках. Тобто ми довго йтимемо по процесу війни. Або вона закінчиться у 2026 році, або вона триватиме до 30-х років. Є ще такий нюанс, що до війни долучаються й інші країни. Може бути таке, що ми не матимемо можливості точно визначити нашу долю, бо це зроблять інші країни.

Чи буде ще один обмін полоненими?

З липня місяця так.

Україна може досягти капітуляції Росії?

Ніяких офіційних документів підписувати ніхто не буде. Тому що офіційно війна не оголошена. Загалом я не бачу і офіційних виборів в Україні, щоб це було зроблено за законом. Цього року у Росії числовий код – 8, Сатурн. Ця планета дає нові звершення, досягнення, тобто те, чим Росія і займатиметься. Цього року вона не дозволить собі програти. Ця країна готова воювати, відступати вона не планує. Хоча Росія готова на переговори, але не на умовах України.

Що буде з бізнесом у 2024 році та загалом з економікою?

Я бачу, що зараз ситуація дозволяє втримати все на плаву. Є допомога від інших країн. Так, у нас немає потрібної зброї, але з фінансами поки все гаразд.

Джерело.

Close