facebook

Астролог передбачив загострення у війні і великі втрати: “Ворог знову наступатиме”

За словами Урануса, ситуація в країні буде дуже напруженою.

Астролог Дмитро Уранус розповів, що цього тижня буде спостерігатися ціла серія напружених і небезпечних астрологічних аспектів в карті незалежності України.

По-перше, транзитний Марс проходить з’єднання з Нептуном в 12 секторі карти. Точний аспект – 23 січня, сильний вплив з 22 по 25 січня.

“Хочу зауважити, що в цей же час транзитний Нептун знаходиться в опозиції до Марса карти України. Це взаємна транзитна аспектарна рецепція Марс-Нептун, сильна деструктивна комбінація. Даний аспект загрожує ударами ракет і дронів, з напрямків південний схід, південь і схід. Є небезпека для портової, військової та секретної інфраструктури, для нафтогазової промисловості, сховищ палива та боєприпасів, для медичної інфраструктури. Можуть бути зради і злив інформації ворогам. Дуже висока активність колаборантів”, – написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

По-друге, транзитний Марс і Меркурій, перебуваючи в з’єднанні, будуть проходити через Асцендент карти України. Точна дата 26 січня, аспект в силі з 24 по 28 січня. Даний аспект, за словами астролога, буде спостерігатися вперше з початку повномасштабної війни.

“Цікаво зауважити, що востаннє проходження Марса через АС карти України, спостерігалося 15-16 лютого 2022 року, якраз на дату, на яку минулого разу прогнозували початок війни. Що змушує задуматися про те, хто ж давав такі поради. Якщо він знову дає поради, то слід очікувати якихось значних загострень на фронті”, – говорить астролог.

Він зазначив, що крім небезпеки ударів ракетами і дронами в цей період, з 24 по 28 січня, даний аспект може збільшити швидкість і динаміку бойових дій на фронті.

“Дуже ймовірні нові активні наступальні дії ворога і “м’ясні” атаки. Потрібно бути готовими до можливого загострення і втрат”, – додав Уранус.

Транзитні Марс і Меркурій пройдуть висхідним місячним вузлом карти України 28-29 січня. Що також робить ці дні досить небезпечними, з великою ймовірністю ударів дронами та ракетами. Уранус каже, що активні наступальні дії ворога продовжаться й у ці дні. На цьому низка напружених аспектів Марса найближчим часом закінчується.

Джерело.

Close