facebook

Генерал Марченко попередив, який план захоплення намагатимуться реалізувати росіяни: “Нам треба готуватися”

Дмитро Марченко дотримується думки, що окупанти не відмовляться від ідеї окупації всього Півдня України.

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко переконаний, що окупанти не відмовилися від плану щодо захоплення Півдня України. Також бойовий генерал висловив припущення, що і Київ може, як і раніше, залишатися однією з цілей глави Кремля, а це означає, що потрібно готуватися до гіршого, зміцнюючи свою оборону.

Інтерв’ю Дмитра Марченка можна переглянути на каналі YouTube.

Південь України під загрозою нападу, оскільки Путін має намір залишити нас без моря та без портів, заявив Дмитро Марченко.

Генерал-майор ЗСУ висловив свою думку: “Я думаю, що вони спробують відтворити план захоплення, який планували раніше і відрізати нас від Чорного моря. Це для них стратегічне завдання. Вони розуміють, що таким чином не щось завоюють, а просто послаблять нашу країну, щоб ми не мали свого моря, своїх портів. Це дуже вдарить по нашій економіці. Ви ж розумієте, які будуть наслідки.

При цьому Дмитро Марченко пояснив, що потрібно робити просто зараз, щоб захистити Південь України від нападу росіян: “Я думаю, нам треба готуватися до того, що вони підуть відтворювати свій план із захоплення Півдня. Поки ми маємо час, я думаю, що наше вище військове керівництво має прийняти правильні рішення і будувати вже зараз три лінії оборони, щоб створити їм такі умови, які б унеможливили їх просування навіть на кілька кілометрів уперед“.

Потім Дмитро Гордон запитав, чи припускає генерал думка, що росіяни можуть знову піти на Київ.

Дмитро Марченко підтвердив, що таке цілком можливо: “Я допускаю все. Для цього вони мають і сили, і кошти, і кількість. Для них втратити 30-40 тис. людей не проблема, це для нас велика проблема. Їм потрібна якась перемога, хоча б маленька”..

Джерело.

Close