facebook

Екс-глава Генштабу РФ повідомив росіянам неприємну новину, спростувавши слова Путіна

Артилерія НАТО значно перевершує російську, заявив російський генерал Балуєвський.

Колишній начальник Генерального штабу ЗС РФ Юрій Балуєвський визнав, що артилерія НАТО значно перевершує російську. Ця заява суперечить словам Путіна, який намагаючись прикрити грандіозні провали розпіареної російської зброї, раніше стверджував, що артилерійські системи РФ і навіть деякі радянські зразки якісно перевершують західні.

Про це пише “Агентство“.

У передмові до збірки військово-наукових статей Балуєвський заявив, що російські розробники артилерійських систем залишаються “в ролі наздоганяючих”. За його словами, військове вторгнення російської армії до України виявило значне відставання російської артилерії та ракетних систем.

Артилерійські системи НАТО стріляють із значно більшою точністю і на набагато більшу відстань, ніж російська артилерія. Також НАТО перевершує Росію у контрбатарейній боротьбі.

Слід зазначити, що ця новина не отримала широкого висвітлення у російських ЗМІ. Російська пропаганда і чиновники продовжують вдавати, що російська зброя нібито є найкращою у світі. При цьому невдачі російського вторгнення в Україну змусили колишніх партнерів Москви переорієнтуватися на закупівлю техніки у США.

Журналісти нагадують, що Балуєвський народився на Західній Україні у Трускавці (Львівська область).

Джерело.

Close