facebook

Як авокадо допомагає схуднути

Авокадо не лише дуже корисне, а й може допомогти схуднути.

Зміст
Авокадо може приборкати ваш апетит
Авокадо може підвищити вашу здатність спалювати жир
Авокадо може допомогти зменшити жир на животі
Рецепт смузі з авокадо
Авокадо є основним продуктом кето-дієти з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом жирів, тому що воно багате на поживні речовини, як-от калій, кальцій, магній і вітаміни групи В, а також є відмінним джерелом корисних жирів, яким надається перевага в кето-стилі життя. Навіть якщо ви не на кето-дієті, авокадо однаково варто додати до свого раціону. Видання Womans World перераховує деякі з багатьох способів, завдяки яким авокадо потенційно може допомогти вам схуднути.

Авокадо може приборкати ваш апетит
Унікальна суміш клітковини, корисних жирів та антиоксидантів, якими багате авокадо, є потужним тригером для гормонів, що приборкують голод. Згідно з дослідженням журналу Nutrition Journal, заміна однієї порції ваших звичайних рафінованих вуглеводів на авокадо знижує відчуття голоду на 40 відсотків.
Авокадо може підвищити вашу здатність спалювати жир
Сполуки в авокадо допомагають нам поглинати до 15 разів більше жироспалювальних речовин з інших фруктів та овочів, прискорюючи втрату ваги, каже Майкл Грегер, доктор медичних наук, лікар, який спеціалізується на клінічному харчуванні.

Авокадо може допомогти зменшити жир на животі
В Канаді проводилося цікаве дослідження молекули жиру Avocatin-B, яка є унікальною для авокадо. Вона блокує клітинні процеси, пов’язані як з діабетом, так і з непоступливим жиром на животі. Відкриття допомагає пояснити, чому група вчених з Університету Іллінойсу виявила, що щоденне приймання авокадо перепрограмує жіночий організм, допомагаючи позбутися жиру на животі.

Рецепт смузі з авокадо
Інгредієнти для однієї порції:

чверть склянки волоських горіхів
м’якоть половини авокадо
1 мірна ложка ванільного протеїнового порошку
1 столова ложка кето-сиропу для млинців
1 чайна ложка ванільного екстракту
чверть чайної ложки кориці
Приготування

Замочіть горіхи у воді, поки вони не стануть м’якими, приблизно на 2 години, потім злийте воду.
У блендері збийте всі інгредієнти, додайте 1 склянку води, 3 кубики льоду та щіпку солі.

Джерело.

Close