facebook

Кінець війни в Україні: це буде останній шанс вирватися — названі дати

Карпатський майстер Овен Стефан назвав у квітні важливу дату

З’явилося нове пророцтво на весну, яка дата може бути важливою у війні росії проти України. Карпатський майстер Овен Стефан її озвучив у відео, доступному TikTok.

За його прогнозом, вже навесні в Україні може закінчитися війна. Він назвав дату – 24 квітня 2024 року, яку йому “підсвітили”.

Але при цьому він зазначив, що вже з початку квітня і до початку літа є коридор можливостей. Цим часом, вважає провісник, потрібно обов’язково скористатися.

Якщо в цей час і не вдасться закінчити війну, то ЗСУ можуть досягти суттєвого перелому на фронті. Він також додав, що молить Бога, щоб ми не пройшли повз цю можливість. Не виключено, що такого ще одного шансу не буде ще дуже довго.

Також карпатський провісник закликав українців об’єднатись, тобто відкинути всі приводи для сварок, а також бути готовими після війни будувати країну щасливих людей, тоді ми станемо прикладом для інших країн.

Майстер Овен також у відео заявив, що російська імперія не існуватиме без України, як і Китай без Тайваню. Тому нам потрібно продовжувати боротьбу і не дати путіну реалізувати свої загарбницькі плани.

Тоді Україна має шанси стати авангардом людства у розбудові сприйняття миру та цивілізованості.

Раніше Майстер Овен Стефан заявляв, що минулого року ми мали кілька можливостей закінчити війну, але ми ними не скористалися. Останній такий шанс був у вересні 2023 року.

Він із впевненістю заявив, що ще раніше був упевнений у тому, що як тільки чобіт російського солдата вступить на українську землю, це буде початком кінця рф.

Джерело.

Close