facebook

Нафтогаз просить українців звернути увагу на важливе роз’яснення. Це стосується кожного споживача

Газопостачальна компанія Нафтогаз України чітко роз’яснила споживачам різницю між їхньою компанією та іншим типом — газорозподільчими мережами.

У споживачів можуть виникнути різні питання, пов’язані зі споживанням чи транспортуванням газу.

Тому дуже важливо розуміти, до якого типу компанії варто звертатись за роз’ясненням тієї чи іншої ситуації.

Нафтогаз розповів про поділ на типи компаній, який існує в Україні та Європі.

Перше і головне — Нафтогаз України є постачальником блакитного палива. Водночас оператори газорозподільчих мереж цей газ доставляють (розподіляють) до побутових споживачів. Тобто, їхні функції чітко розділені.

Нафтогаз постачає газ не тільки для більшості населення України, а й для комерційних компаній. Також вони створили зручний сервіс, яким користується величезна кількість українців.

Варто звернути увагу й на функції операторів ГРМ.

Вони розподіляють блакитне паливо по домівках людей. А ще до їх сфери діяльності входить обслуговувати газові труби та забезпечувати якість транспортованого блакитного палива.

Якщо є питання по тарифах, чи є переплата або борг: все це можуть роз’яснити у Нафтогазі.

Тут же дадуть підказки й про способи оплати.

А до оператора ГРМ звертаються з питаннями про звірку показників лічильника, об’ємах споживання та ціною за розподіл. Вони ж надають допомогу, якщо потрібно зв’язатись з контролером.

Як можна зрозуміти з пояснення, згадані два типи компаній мають дві великі різниці, якщо говорити про сфери їх відповідальності.

Джерело.

Close