facebook

Подивіться уважно на цифpи у квитанції. Нафтoгаз звернувся до укpаїнців чеpез одну пpоблему

Подивіться уважно на цифри у квитанції.

Нафтогаз звернувся до українців через одну проблему.

Газопостачальна компанія Нафтогаз України звернула увагу українців на непоодиноку проблему, яка пов’язана з боргом. Щоб уникнути небажаного явища, варто звірити цифри у квитанції та проконтролювати одну дію.

Борг може накопичитись з кількох причин і бажано уникати цього явища. Нафтогаз для початку пояснив саме причини його утворення.

По-перше, варто кожного місяця сплачувати рахунок до копійки. Найменші недоплати у попередні періоди у сумі призведуть до накопичення боргу.

По-друге, завжди у чітко відведений строк варто передати показники лічильника газу. Якщо цього не робиться, то оператор газорозподільчої мережі поставить у квитанції розрахунковий обсяг спожитого газу. А він може зовсім не збігатись з реальним споживанням.

Третє і дуже важливе правило — подивіться уважно на цифри у квитанції. Їх потрібно звірити з обсягом споживання, який вам виставив оператор ГРМ. Якщо потрібно, можна викликати згідно з процедурою контролера, який зніме показники лічильника для звірки.

Нафтогаз зазначив, що можна і до них звертатись, якщо є деяка невпевненість у цифрах у квитанції. Вони допоможуть розібратися, як вирішити питання.

До речі, розібратись у деяких ситуаціях допоможе особистий кабінет Нафтогаз України. Він дає змогу передати показники лічильника, передивитись історію платежів, отримати довідки та ін.

Джерело.

Close