facebook

Астролог назвав остаточний рік, коли в Україні настане мир

За словами Росса, 2025 рік стане вирішальним.

Астролог Влад Росс розповів, що 15 і 16 червня буде гарне розташування планет, завдяки чому у Швейцарії, під час Саміту, буде закладено початок миру.

Експерт упевнено каже, що повномасштабна війна в Україні закінчиться у 2025 році.

“Завжди, перш ніж коли війна закінчується, політики збираються. Це щось на кшталт Тегеранської конференції 1943 року (тоді там розроблялася концепція боротьби проти Третього Рейху)”, – сказав Росс у коментарі ТСН.

Він додав, що не варто боятися ядерної зброї, тому що Росія все одно її не застосує. А ось ЗСУ, продовжив астролог, можуть завдати нищівного удару по країні-агресору, знищивши Кримський міст.

“Що стосується 2024 року, якщо скласти ці цифри, то вийде 8. Це рік поворотів і непередбачуваних подій. А 2025 рік, якщо скласти ці цифри – в сумі виходить 9. Дев’ятка символізує закінчення нумерологічного циклу, завершення циклу протидії, конфронтації. У 2025 році війна може заморозитися, перейти у фазу донбаського протистояння. Можливо, війна зовсім не закінчиться, але перетвориться на мляві перестрілки. У Росії буде переворот, одна вежа Кремля зруйнує іншу, росіяни захочуть зняти санкції і повернути нам усе. Крим можуть повернути не відразу, а протягом кількох років. Україна наприкінці цього року може заблокувати Крим, перетворити його на острів. Я знаю, що в червні є всі шанси знищити Кримський міст”, – каже Влад Росс.

Джерело.

Close