facebook

Вже офіційно: у Буданова зробили важливе звернення – такий шанс буває рідко, потрібно скористатися

Учора, 13 червня, у Києві оголосили про першу публічну рекрутингову кампанію до складу підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України – “Став плюс”. Про це під час презентації заявив представник української військової розвідки Андрій Юсов.

“До команди Головного управління розвідки можна і треба долучатись. Тому сьогодні, згідно з розпорядженням начальника ГУР МО України генерал-лейтенанта Кирила Буданова, маю честь оголосити про першу всеукраїнську публічну кампанію з рекрутингу. Ми стаємо на новий рівень і хочемо забезпечити доступ нових фахівців. Світ змінюється, як і воєнна розвідка”, – повідомив він.

Для служби у підрозділах активних дій ГУР МОУ потенційні кандидати повинні мати хорошу фізичну форму, бути витривалими, вміти орієнтуватися у стресових ситуаціях. Вік рекрутів може становити від 18 до 40 років.

“Ми дуже зацікавлені у спеціалістах технічних галузей. А також в операторах БПЛА різного типу – як таких, що вже є на озброєнні, так і новітніх зразків”, – заявив представник розвідки.

У рамках заходу було представлено алгоритм подання заявки на проходження військової служби у підрозділах військової розвідки. Спочатку потенційний кандидат має заповнити анкету. Її можна знайти:

на офіційному сайті Головного управління розвідки України у розділі “Кар’єра“;
у розділі “військовий рекрутинг” на онлайн-платформі Lobby-X;
на верифікованих сторінках ГУР МО України та його підрозділів у соціальних мережах (серед них – Секретний рекрутер;
на рекрутинговій платформі Міністерства оборони України;

Моментально перейти на анкету можна також за QR-кодом на рекламних оголошеннях та банерах, які вже розміщені у всіх великих містах України.

Після заповнення анкети кандидатура рекрута потрапляє на розгляд. Далі у разі успішного проходження першого етапу з кандидатом зв’язуються у строк від одного до десяти днів.

 

Джерело.

Close