facebook

Кінець війни в Україні: Гордон попередив про наступні п’ять місяців – чекайте…

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон вважає, що війна в Україні завершиться у 2024 році, а Крим буде деокуповано у найближчі п’ять місяців. Про це він заявив в інтерв’ю ТСН.

“Я не Ванга, не Арстович і не пророк. У мене немає надзвичайних здібностей передбачати майбутнє. Щобільше, таких людей, які могли б робити точні передбачення, не існує. Я не займаюся пророцтвами у своїх ефірах і не гадаю на кавовій гущі – я просто розмірковую вголос,” – сказав Гордон.

За словами журналіста, він лише ділиться інформацією, яку має. Гордон вважає, що війна може завершитись вже до кінця поточного року.

“Я отримую інформацію з багатьох джерел: від керівництва країни, із західних країн на високому рівні, від наших збройних сил, російських телеграм-каналів та світової преси. Аналізуючи все це, я розмірковую вголос і кажу, що, на мою думку, війна завершиться цього року. І, на мою думку, Крим буде деокуповано протягом п’яти місяців,” — пояснив Дмитро Гордон.

На тлі втоми українців від тривог, втрат близьких та інших проблем останнім часом активізувалися різні «маги», «чаклуни», «пророки» та «віщуни». Усі вони заявляють про дату закінчення бойових дій, навіть ті, хто раніше стверджував, що росія ніколи не нападе на Україну.

Ясновидець Андрій Дуйко стверджує, що ще в 2013 році знав про напад росії на Україну, що готується. Він також назвав точну дату закінчення війни. Провидець вважає, що війна завершиться наступного року — у січні чи на початку лютого. На його думку, закінчення війни буде пов’язане із підписанням договорів, але він попереджає, що “перемир’я – це не тотальна перемога”.

Джерело.

Close