facebook

Бережіть себе: мольфар назвав міста, де буде пекло найближчим часом

Мольфар Макс Гордєєв передбачив, що найближчим часом росія може посилити ракетний обстріл міст України. За його словами, найбільш уразливими виявляться чотири міста. Про це він розповів у інтерв’ю “УНІАН”.


“Харків, Дніпро та Запоріжжя перебувають під найбільшою загрозою. Ці міста розташовані у стратегічно важливих регіонах і можуть стати цілями нових атак. Харків, як одне з найбільших міст на сході України, вже неодноразово зазнавав обстрілів. Дніпро та Запоріжжя відіграють ключову роль у логістиці та постачання української армії,” – сказав мольфар.

Він додав, що влітку 2024 року ситуація може погіршитися, і мешканцям цих міст рекомендується підготуватися до можливих евакуацій та посилити заходи безпеки.

Крім того, Гордєєв заявив, що Київ також залишиться під загрозою нових атак у найближчі тижні.

“Я бачу, що система протиповітряної оборони Києва активно працюватиме, але ризик ракетних ударів і диверсій залишається високим. Жителям слід бути обережними, регулярно перевіряти стан притулків і бути готовими до евакуацій. Жорсткість заходів безпеки допоможе мінімізувати наслідки можливих атак”, – додав мольфар.

До цього мольфар Макс Гордєєв повідомив, що активні бойові дії в Україні можуть незабаром закінчитися, проте повного завершення війни поки що очікувати не варто.

Він висловив припущення, що активні бойові дії можуть припинитися до жовтня 2024 року. Однак стійкий світ можливий лише після значних політичних змін у росії.

Джерело.

Close