facebook

А ось тепер розпочнеться щось дуже серйозне: Байден уже оголосив про потужну підготовку перемоги України

Після підписання угоди про безпеку президент США Джо Байден заявив, що Білий дім активно готує «план перемоги» для України відповідно до чинних законів, які дозволяють додаткову військову допомогу Києву, як пише «apostrophe».

Таку заяву він зробив під час спільної прес-конференції із президентом України Володимиром Зеленським.

Байден наголосив, що переговори з українськими чиновниками продовжуються, щоб намітити та уточнити цей «план перемоги». Хоча загальні контури вже готові, конкретні деталі все ще перебувають у стадії розробки. План, за словами президента США, спрямований на зміцнення оборони України та підтримку її зусиль проти зовнішніх загроз.

Також Байден підкреслив, що угода про безпеку, поряд із санкціями та заходами, спрямованими проти використання російських активів, є невід’ємними компонентами стратегії Вашингтона щодо забезпечення успіху України.

Він висловив упевненість у можливостях України за наявності оборонного озброєння, наголосивши на активній ролі, яку вони відіграють у цьому відношенні.

“План перемоги України розробляється. Ми ведемо обговорення з українськими друзями про те, яким він має бути. Ми багато зробили у цьому напрямку. Є обриси цього плану, але деталі ще розробляються”, – заявив президент США.

Джерело.

Close