facebook

Запроданка Ані Лорак виходить заміж: наречений – нащадок африканських шаманів, який її “жирно” підставив.

46-річна Ані Лорак готується до весілля. На днях її коханий зробив пропозицію руки і серця співачці. Ісаак Віджраку називає себе нащадком африканських шаманів і духовним цілителем.

Ані Лорак вдруге виходить заміж за нащадка африканських шаманів

Співачка Ані Лорак у 2019 році офіційно розлучилася зі своїм першим чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Довгий час артистка була самотня, та у 2022 році представила публіці свого нового обранця на ім’я Ісаак Віджраку. Саме він 27 вересня, в день народження Лорак, зробив їй пропозицію руки і серця.

Ісаак Віджраку – іспанець, який називає себе нащадком африканських шаманів. Чоловік працював інструктором з йоги та духовним цілителем на острові Ібіца, що біля Іспанії. Саме там він і познайомився з Ані Лорак, яка приїхала на острів “шукати баланс”. Ісаак став тренером Лорак та згодом їхні стосунки переросли в романтичні.

Якийсь час Лорак і Віджраку кохали один одного на відстані. Вони відпочивали разом, їздили один до одного в гості, але жили в різних країнах – Лорак в росії, а Ісаак в Іспанії. Та навесні 2024 року у своєму Інстаграм-блозі Віджраку повідомив, що відходить від своєї роботи тренера і цілителя заради Лорак.

Зараз чоловік живе зі співачкою і постійно її супроводжує на концертах, зйомках та світських заходах. Схоже, чоловік не працює, його утримує Ані Лорак. Не дивно, що в Мережі Ісаака вже називають альфонсом. Втім, Ані Лорак ніколи не гналася за багатими чоловіками. Вона завжди була багатша та успішніша за своїх обранців.

Цікаво, що у Ісаака Віджраку є двоє дітей: доросла донька і ще зовсім маленький син, який народився приблизно у той час, коли чоловік закрутив роман зі співачкою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Isaac Vidjrakou (@isaac_vidjrakou)

Як Ісаак Віджраку “підставив” Ані Лорак

Ані Лорак стала тією артисткою, яка зрадила свою Батьківщину. Артистка навіть після початку великою війни продовжила жити і працювати в росії. Звісно, ніяких інтерв’ю українським журналістам співачка весь цей час не давала. А ось її обранець Ісаак вийшов на зв’язок із українським блогером Богданом Беспаловим. Чоловік “бовкнув” лишнього, чим підставив співачку. Так, Ісаак заявив, що Ані Лорак не рабиня України і вона має право розвиватися та заробляти гроші там, де вона хоче.

 

Джерело.

Close