facebook

У Києві маршрутник ледь не скалічив дитину заради десятка гривень, – “придавив дверима і поїхав”

У Києві неадекватний водій маршрутного автобуса №507 прищемив дверима руку дитині і протягнув її по дорозі. Про це у спільноті “Типове Голосієво – Київ” у соціальній мережі Facebook повідомила Ганна Свистунова, мати постраждалої дівчинки.

За словами жінки, вона з семирічною донькою виходила з автобуса, коли водій різко зачинив двері і продовжив рух. При цьому рука дівчинки виявилася затисненою в дверях, і дитина змушена була бігти за маршруткою.

Пасажири, що знаходилися в салоні автобуса, підняли крик, вимагаючи від водія зупинитися, а мати дівчинки від переляку «ледь не розбила йому скло».

Тільки після цього водій зупинився і відкрив двері. Але, замість того, щоб вибачитись перед потерпілими, водій заявив, що дуже поспішав і не звернув уваги на те, чи встигли вийти люди: за ним їхав трамвай, і маршрутник боявся спізнитися на зупинку, щоб не упустити більше пасажирів.

“Ми виходили швидко, дитині вже сім років… Не помітити не можна було! В маршрутці всі сиділи – нічого не загороджувало огляд водієві!” – обурилася мати постраждалої дівчинки.

«Вже не перший раз помічаю, як маршрутки намагаються обігнати один одного і трамваї в тому числі, не чекаючи виходу пасажирів! Кого взагалі беруть у водії? І як довго таке буде продовжуватися?», – запитує вона.

Джерело.

Close