facebook

“Вся дорога в крові”: мажорка без прав збила на смерть вагітну жінку

13 березня близько 19:00 по вулиці Озерній у Миколаєві 25-річна водій автомобіля Mitsubishi Pajero скоїла наїзд на пішохода. Про це повідомлє поліція Миколаєва.

32-річна Жінка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень вона загинула на місці події.

Того ж дня слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління миколаївського главку поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали водія Mitsubishi у порядку ст. 208 КПК України.

Відомо, що за кермом позашляховика була 25-річна фотомодель і майстер спорту зі стрибків у висоту Ольга Ладига. Про це повідомляє видання “Вголос”.

На момент скоєння ДТП у неї не було прав. Жінка заявила, що “взяла у хлопця авто, щоб покататися”.

Загибла була вагітною та переходила дорогу на пішохідному переході.

Сьогодні, 14 березня, жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Джерело.

Close