facebook

Тіна Кароль терміново повернула сина додому. “Буде зі мною”

Популярна співачка Тіна Кароль через коронавирус вирішила забрати сина Веніаміна з Лондона додому. За ним вона вирушила в спеціальній захисній масці. В ефірі «Сніданку з 1 + 1» артистка розповіла, що карантин істотно вплинув на її роботу і проекти, в яких бере участь. Навіть репетиції на «Голосі країни» зараз відбуваються по відео-зв’язку.

«Зараз контакти з людьми значно обмежилися. Ми живемо в новій реальності, ніколи з цим не стикалися раніше і сьогодні потрібно прийняти цей виклик, знайти в собі сили, спокій і рівновагу. Важливо піклуватися про своє здоров’я і піклуватися один про одного », – сказала Тіна.

Співачка не стала приховувати від сина небезпеку вірусу і розповіла, що зараз відбувається в світі, і чому Веніаміну необхідно повернутися додому.

«Веніамін зараз повернувся з навчання в Лондоні і знаходиться зі мною. Для мене це був справжній челлендж: закривають небо, а дитина повинна повернутися додому. Під час карантину нам з ним є чим зайнятися, він добре знає англійську, французьку, трохи мене підучить, а я його підтягну по музиці », – розповіла Тіна Кароль.

Співачка, як і всі артисти, через карантинні заходи перенесли свої виступи і гастрольні тури. Тіна Кароль сподівається відправитися по містах України в травні.

Джерело.

Close