facebook

Коронний номер: Зеленський ввів безвіз для китайців

У Китаї проживає більше мільярда людей, і багато з них люблять подорожувати по світу. Вони привозять свої гроші в різні держави.

Тепер китайцям буде простіше витратити свої кровні юані в Україні. Президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким громадяни Китаю отримують право безвізового в’їзду на території України.

згідно з підписаним указом, громадяни Китайської Народної Республіки зможуть відвідувати Україну без візи раз в 6 місяців. При цьому максимальний термін їх перебування на території України становить 30 днів. При цьому люди зможуть відвідувати нашу країну виключно в туристичних цілях, без права ведення діяльності. Указ вже вступив в законну силу.

Таким чином Зеленський хоче збільшити роль України, як одного з туристичних центрів. Очікується, що нашу країну зможе вчинити кілька десятків або навіть сотень тисяч туристів з Китаю щорічно. Раніше Зеленський випустив ще кілька указів про введення безвізового режиму. Зокрема, нашу країну можуть відвідати громадяни Австралії, Нової Зеландії, Бахрейну, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії.

Джерело.

Close