facebook

МОЗ готується до другої хвилі пандемії: Зеленський озвучив термінову заяву

Глава українського уряду Денис Шмигаль отримав доручення від президента Володимира Зеленського невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, а також забезпечити установи всім необхідним обладнанням.

Дані заходи повинні провести через “стрімке зростання кількості випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID−19”. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному порталі Президента України.

Також президент доручив Кабінету Міністрів забезпечити медичних працівників засобами індивідуального захисту в повному обсязі та посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Український уряд має переглянути режим роботи контрольно−пропускних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

“Україна вміє мобілізуватися, якщо треба. Саме час уряду мобілізувати сили для запобігання другої хвилі коронавірусної інфекції, яка може мати страшні наслідки не тільки для економіки, а й для нашого людського капіталу”, − сказав Володимир Зеленський.

Джерело.

Close