facebook

Сергій Притула йде у мери Києва

Шоумен Сергій Притула заявив, що балотуватиметься в мери Києва. На виборах міського голови столиці Сергій Притула представлятиме партію “Голос”, яка має свою фракцію у Верховній Раді.

Про свої політичні амбіції Сергій Притула розповів під час представлення кандидатів у мери великих міст від партії “Голос”. Про це пише 24 канал.

Він наголосив, що йому не байдуже, що відбувається в Києві, де він живе з сім’єю. Сергій Притула заявив, що хоче бачити кращий Київ – чистим, кращим, де люди не вмирають у заторах.

“Я розумію, що єдина можливість змінити тут щось на краще – це взяти особисту відповідальність за ці зміни. Тому я страшенно радий бути серед людей, що беруть на себе відповідальність і йдуть на ці вибори. І я йду разом з вами”, – заявив Сергій Притула.

Після цих слів волонтер оголосив, що балотуватиметься на посаду міського голови Києва. Цю заяву на зборах партії “Голос” зустріли гучними оплесками.

“Я розумію, що нам буде важко. Адже одні казатимуть, що таким, як ми, не місце в політиці. Наче це справа для якоїсь касти обраних. Це маячня. Важливо лише те, чи готові ви брати на себе відповідальність перед громадою”, – переконаний політик.

Крім того, він зазначив, що частина людей також стверджує, що політика – це брудна справа. Втім Притула запевняє: якщо туди не будуть іти чесні люди, то вона сама собою не очиститься.

“Я розумію скепсис у людей, які будуть думати: “куди він іде”. Та я хочу сказати таке: я з великим задоволенням іду на ці вибори, адже я йду на них не сам”, – наголосив Притула.

Він пообіцяв, що в разі свого обрання збирається робити історію успішного міста Києва. Свою команду він пообіцяв представити трохи згодом, але запевнив, що там не буде фотографів, його кумів, інститутських друзів чи учасників шоу “Вар’яти”.

Джерело.

Close