facebook

Актив Мінського тракторного заводу оголосив про початок страйку

Актив Мінського тракторного заводу (МТЗ) на зборах з керівництвом оголосив про початок страйку з 8 ранку 17 серпня, повідомив РІА Новини представник компанії.

“Підприємство після зустрічі в п’ятницю вибрало актив своїх представників з 23 чоловік. Відбулася зустріч гендиректора з обраним активом. На цих зборах актив оголосив про початок страйку з 8 ранку 17 серпня. Відбулося обговорення вимог, які вони висувають, і гендиректор Віталій Вовк дав доручення оформити юридично узгоджену позицію “, – сказав співрозмовник агентства.

За його словами, приблизно в цей же час, коли почалися збори, до прохідної МТЗ підійшли працівники Мінського електротехнічного заводу з пропозицією нашим працівникам відправитися до МЗКТ – там, де проходив виступ Лукашенко. “Частина нашого колективу підтримала колег і вирушила до МЗКТ. Для тих, хто хотів побачити і почути виступ Олександра Лукашенка у нас на заводі, були організовані трансляції”, – пояснив він.

“У нас позиція керівництва, що ми повинні зберегти колектив, завод. Вовк підкреслює, що не чинитиме перешкод працівникам, що виражає свою громадянську позицію, але закликав на зборах не нав’язувати думки і дати спокійно вийти на свої робочі місця тим, хто прийняв таке рішення. На даний момент корпус збірки тракторів працює, йде відвантаження готової продукції “, – також зазначив представник компанії.

Джерело.

Close