facebook

Відзавтра поліція переходить на посилений режим роботи

Від завтра, 22 серпня, через заплановані заходи з нагоди Дня державного прапора та Дня Незалежності України підрозділи МВС переходять на посилений режим роботи.


За словами першого заступника міністра внутрішніх справ, 23 та 24 серпня планується проведення одразу кількох масових заходів, зокрема маршів, йдеться у повідомленні пресслужби МВС. Відтак з 22 серпня особовий склад Міністерства внутрішніх справ переводиться на посилений варіант несення служби.

“Починають функціонувати ситуаційні центри. Ми готуємося до забезпечення громадської безпеки та залучаємо до безпекових заходів 4,5 тисячі правоохоронців Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій. Наша позиція – максимальна толерантність та діалог. Водночас – негайне реагування та рішучість при порушенні правопорядку та виникненні різних провокацій”, – повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Як зазначив голова Національної поліції України Ігор Клименко, під час святкових масових заходів велике навантаження припаде на поліцію діалогу, щоб не допустити провокацій, розхитування ситуації, уникнути конфліктів.

Відзначається, що під час масових заходів будуть працювати поліцейські намети, де учасники акцій зможуть взяти воду та отримати необхідну допомогу.

Джерело.

Close