facebook

Від’їжджав і давив знову: з’ясувалися жахливі деталі ДТП з курсантками в Києві

П’яний майор на Toyota Prius скалічив трьох юних курсанток військового коледжу

Батько постраждалої в ДТП у Києві курсантки, на яку наїхав п’яний майор у дворі військової частини, розповів про моторошні деталі аварії.

Микола Гуй каже, що майор не просто врізався в дівчат, він був за кермом в абсолютно неадекватному стані. Убитий горем чоловік розповів, що військовий від’їжджав і знову наїжджав на дівчат.

“Він наїхав один раз, другий, третій, від’їжджав назад, потім вперед. Це була бійня…” – каже Микола, посилаючись на слова очевидців ДТП. Про це пише Сьогодні.

Студентці, яка мріяла стати військовим медиком, допомагають однокурсники – хлопці здали кров. Крім того, до постраждалої приходив представник військово-медичної академії, куди вона нещодавно вступила. Він запевнив її і рідних, що керівництво посприяє тому, щоб дівчина закінчила виш і здійснила свою мрію.

Микола розповідає, що дочка перенесла ще одну операцію. Її психологічний стан оцінюється як задовільний.

Також він зазначив, що з боку винуватця аварії – Володимира Холодного – на зв’язок з ними ще ніхто не виходив.

Мама ще однієї постраждалої Людмила, говорить, що дочка у важкому стані. Дівчині ампутували ліву ногу, але вона тримається. До неї приходить багато людей, щоб підбадьорити і провідати. В тому числі і ті, хто колись залишився без ноги, але продовжує вести активне життя.

Джерело.

Close