facebook

Жорсткий карантин у разі другої хвилі коронавірусу: Арахамія розкрив плани влади

Рішення щодо локдауну, який був на самому початку, було правильним, але воно дуже сильно відбилося на бізнесі, зазначив Арахамія.

Коронавірус в Україні останнім часом вийшов з-під контролю і б’є рекорди. У країні вже офіційно зареєстрували 118 978 випадків зараження коронавірусом. Але українська влада не йтиме за сценарієм повної зупинки економіки в разі другої хвилі коронавірусу. У держави немає ресурсів, щоб просто всіх посадити вдома і платити допомогу, заявив очільник парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія.

Про це Арахамія розповів в ефірі каналу “Україна 24”.

За словами депутата, рішення щодо локдауну, який був на самому початку, було правильним, але воно дуже сильно відбилося на бізнесі.

“Другу хвилю такого закриття люди точно не витримають, і у держави немає таких ресурсів, щоб просто всіх посадити вдома і платити допомогу”, – підкреслив Арахамія.

Депутат переконаний, що бізнес має працювати у звичайному режимі.

“Ми намагатимемося максимально мати все відкрите, щоб бізнес працював так, як він працює. Посилення буде можливе в правилах – маски, дистанція, дезінфектори, – але водночас все повинно працювати, щоб генерувався ВВП”, – пояснив нардеп.

Джерело.

Close