facebook

Перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом: “Так і залишимо, буде красиво”

Відома українська блогерка Анастасія Покрищук активно веде свою сторінку в соцмережі Інстаграм, демонструючи там навіть найвідвертіші моменти зі свого життя.

Оскільки дівчина зробила багато пластичних операцій, змінившись до невпізнання, то ж її зовнішність одразу впадає в очі. Анастасія дуже задоволена і своїми величезними вилицями і силіконовими грудьми. Крім того, у колишньої учасниці “Від пацанки до панянки” тепер ідеальні білі зуби. Щоправда, завдяки стоматологу.

Цього разу Анастасія Покрищук показала в Інстаграм сторіс візит до стоматолога, коли їй зняли вініри. Дівчина не посоромилася продемонструвати власні “підпиляні” зуби. Помітно, що їй складно розмовляти через анестезію, та дівчина навіть жартує:

“Так і залишимо. Так і буде красиво. Дивися, тобі подобається, ні? Так залишаємо, чи ні? Як на мене, дуже сексуально, і дуже класно! Зрозуміло, чому мало сторіс зараз, так? Тому, що я зайнята зараз трошки. Але скоро буде більше. Говорити не можу взагалі, анестезія. Але мені рот не закриє навіть анестезія”, – жартує вона.

Джерело.

Close