facebook

COVID-вакцинація в Києві відміняється? Причини

У середу, 24 лютого, в Києві повинна була початися вакцинація від коронавірусу, але цього не сталося. За словами головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, масова вакцинація повинна була початися сьогодні в усіх великих регіонах України.

Про це повідомляє “Сегодня”.

“Перші сім областей, які отримають вакцину, – це Київ і Київська область, Чернігів, Черкаська область, Житомир і Вінниця (один регіон він не назвав, -ред.). Вакцинація розпочинається після доставки вакцини”, – сказав він.

Очікувалося, що в Києві вакцинація буде проходити в Олександрівській лікарні і ще кількох медустановах. Але зранку з’явилася інформація, що вакцини не буде. При цьому нічого не було відомо про причини затримки.

Пізніше стало відомо, що в Києві вакцинація розпочнеться завтра, 25 лютого. Про це в коментарі РБК-Україна розповіла керівник прес-служби Департаменту охорони здоров’я КМДА Наталя Вишневська.

“Завтра починається вакцинація з медпрацівників. Вакцини не розвозяться. Їх забирає мобільна бригада і привозить туди, де проходить вакцинація”, – розповіла вона.

Варто зазначити, що Київ з загальної партії вакцини Covishield отримає 42 тисячі доз.

Джерело.

Close