facebook

Зеленський отримав щеплення від COVID-19

Президента вакцинували на Донбасі разом з військовими.

У вівторок, 2 березня, президент Володимир Зеленський отримав щеплення від коронавірусу COVID-19 у Сєвєродонецьку Луганської області.

Український лідер вакцинований разом з військовими у якості головнокомандувача, повідомила його спікер Юлія Мендель liga.net.net.

У своєму акаунті в Instagram Зеленський написав, що не потрібно боятися вакцинації. Президент зазначив, що вирішив подати приклад іншим українцям.

На сторінці глави держави у соцмережі також з’явилася фотографія, на якій його зазнято з медпрацівником, а на задньому плані видно шприц.

“Лікарів і військових уже вакцинують… Усіх інших закликаю записатися в чергу в Дії… Боятися нічого…”, – підкреслив лідер країни.

false

Раніше стало відомо, що Володимира Зеленського вакцинують від коронавірусу 2 березня під час поїздки у зону операції Об’єднаних сил.
Президент мав отримати перший укол вакцини, розробленої Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca, яку вироблено в Індії. Вакцина має локальну (торговельну) назву Covishield.
Перша партія вакцини прибула в Україну 23 лютого, а 24 числа розпочалася вакцинація. Всього в нашій країні заплановано п’ять етапів вакцинації. На першому етапі вакцинують медиків та військовослужбовців. Вакцинація проходить в два етапи – потрібно два уколи.

Джерело.

Close